Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Sağ olasın, evet çok hocalara gittim ama gittikten sonra bir daha bakmıyorlar, tanıdıkların gidip halloldukları var ama ben gidiyorum niyeyse bir daha bakmıyorlar anlamış değilim, hani terbiyesizlik falanda etmiyorum, adam basit birşey sendeki diyor, ben şükür hocam nasıl halledeceğiz diyorum, rukye yapıyor, muska yaziyor su okyyor sonra yollluyor bir daha telefona bile bakmıyor evine gitsem (müsait bir vakitte) kapıyaçmıyor. Neden böyle benden nefret alıyorlar anlamadım, Soyda uğraşan sordum soruşturdum kimse yok zaten kimsede anlamıyor, hased edecek biriside yok çünkü pek kıskanılacak bir yanım yok, bi küçükten beri uğraştığımı bilirim başka bir şey bilmem.
|
Valla hocam her şeyin en dogrusunu Allah bilir tabii ki. Ancak buradaki hocalarimizi da vesile kilar size insallah. Allah kimsenin basina vermesin sizin anlattiklariniz hic basit seylere benzemiyor valla. Nerdeyse kanli canli her hareketlerini görüyorum diyorsunuz. Valla kalp gözünüz kücüklükten beri acik desem Allah boyle bir seyi oyle kolay kolay kimseye nasip etmez. Ee zaten gunahkar kimseleriz. Asi kullariz. Soydan yok hased edecek kimse yok. Bu tarz seylerle cok mu ilgilendiniz veya cok büyük bir gunah filan mi islediniz? Ya da zarar verecek bir sey mi yaptiniz? Atese su dokmekl olur, bevletmek olur ne bileyim baska bir surü sey var. Sizi elestirmiyorum yargilamiyorum son soylediklerim yanlis anlasilmasin. 50 mesaji bir an once doldurmaya bakin bir an önce ozelden bakim yapsinlar insallah. Rabbim tez vakitte sifanizi versin.