Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Musallat tarzı birşeyler yaşamıyorum ama benim durumlar çok karışık o yüzden bazı hocalarımıza konuyu açtım müsait olduklarında yardımcı olacaklar öncelikle onu belirteyim.
Asıl sorum şu ki ben korkutulmuyorum ama son zamanlarda özellikle annemler benimle dalga geçer gibi konuştuktan sonra benim eşyalarımın sürekli yeri değişmeye başladı, mesela pantolonumu çıkarıp asıyorum eve geri dönüyorum balkonda buluyorum, yorganımı kardeşimin odasında buluyorum, derli toplu bıraktığım oda eve kimse girmediği halde döndüğümde savaş alanı gibi oluyor,ne zaman yatağıma yatmak için gelsem sanki saatlerdir biri yatıyormuş gibi sıcacık ve sanki az evvel biri kalkmış gibi beden şeklinde çukur oluyor, evde benden başkasının eşyalarına hiçbir şey olmuyor sadece benim şahsi eşyalarım. Annem geçenlerde benimle biraz alay etti yakında bu da bedensiz varlık gibi dolaşacak, işte arkadaşlarına söyle benim odama girmesinler vs tarzı, acaba sinirlendiler de benim eşyalarımdan çıkararak mı anlatmaya çalışıyorlar? ben anlamadım neden böyle olduğunu, 9 yaşımdan beri çok şey yaşadım ama ilk defa böyle eşya falan dağıttıklarına şahit oluyorum
|
Belki evden biri dağıtmış olabilir bir sorsaydın, maddeye kolay kolay nüfuz etmezler her halde, anlattığın baya büyük gözüküyor, benim başıma gelenler daha çok suyu oynatır ve ya bir şeyi fırlatır tabi öyel ağır şeyleri değil.