Alıntı:
Oguzcenk0120 Nickli Üyeden Alıntı
İyi geceler cümleten arkadaşlar 7 8 aylık ciddi bir iliskim oldu karşı taraf hem maddi hemde manevi anlamda kullandı beni ümit verdi oyaladı isteklerini yaptırdı ama hep arkamdan birşeyler çevirme peşindeydi gizli kapaklı mesajlaşmalar tuaf tuaf haller istekler sürekli huzursuzdum hep ayrılmak istedim rahatsız olduğum noktalar olunca ama ısrarla beni inandırmaya çalıştı haksız olduğunu bildiği halde böyle 5 6 ayrılık yaşadık hep geri döndürdü beni en son artık birşeyleri gözümle görünce dayanamadım ve ayrıldım tamamen kendimi kopardım o kişiden önceki ayrılıklarımda kafam çok rahattı kurtuldum diye seviniyordum bu sefer ihanetine şahit olmama rağmen sürekli onu düşünüyorum durmadan onun için ağlıyorum her an aklımda bu duruma kendimde anlam veremiyorum büyü vs işlerine meraklı birisiydi üzerinde tılsamlar vs taşırdı birşey yapmışmıdır bana diye şüpheleneyiyorum arkdaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı şimdiden Allah razı olsun
|
1 bardak su al
en başta Niyet ettim üzerimde sihir büyü bağlama varsa anlamam için ALLAH CC rızası için bu suya okumaya de
cin suresi saffat suresi ilk 10 ayeti ve 101 defa Yunus As. duasını 11 Ayetel Kürsi suya okuyup için her okumada suya huu diye nefes edin suyun tadında değişiklik varsa yazın midede ekşime yanma tadında değişiklik*varmı
şüphen varsa uygula bunu