Alıntı:
Timoth Nickli Üyeden Alıntı
insanların hayatı monotonlaşmış burada ve buradaki konulara benzer şeyler okuduklarında fantastik bir durum canlanıyor dünyalarında. Bu durum monoton olan hayatlarını daha dolu daha sürpriz içerikli bir beklenti içine giriyorlar ondan dolayıdırki görsellik ve insanüstü şeyler çekici geliyor bence.
|
Hocam herkese saygim sonsuz. Benim de hayatim monoton kendi halinde sessiz sakin bir adamim. Hani insan bu tur seyleri merak ediyor tabii ki. Insani celbeden yeri yok degil ancak uygulama kismi sorun. Ilim sahibi olmayan ben gibi insanlar mesela musallat yokken musallat kapsa nolacak? Allah herkesi korusun, esirgesin. Ilim sahibi olmadan bilmeden ugrasilacak is degil. Forumda soruları yasanilanlari yazilari ben de okuyorum ama deneme kismina bulasmak istemem. Ilmim yok, nefsim ve bedenim günahkar. En mühimi de kendi evreninde mutlu varlığı neden rahatsiz edeyim? Türü ne olursa olsun saygim sonsuz. Rabbim hicbir seyi bosuna yaratmamistir her sey bir denge icindedir. Sorunu olan ve ilmi olan arkadaslara bir sey diyemem Allah tez zamanda sifalarini versin. Hocalarimizin da Rabbim yardimcisi olsun.