Alıntı:
Aheste Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim Kendini,kendinde birşey olduğuna inandırmış olmayasın. Bazen insanlar çözüm arar ve odaklandığı konuya kendini inandırır. Bende bir zamanlar bu durumdan geçtim. Sonra baktım ki tamamen vesvese yapıyormuşum. Yaptım tövbemi, başladım namazıma. Herşeyin Allah'ın izniyle düzelmeye başladığını gördüm.
|
Arkadaşa katılıyorum, ben de çok çırpındım zamanında kendim adına, başınıza gelenler illaki kendinizde birşey olduğu anlamına gelmez. Benim eşim de iş konusunda aynı durumda, yıllardır hep bişeylerin kıyısından köşesinden kaybediyor. Ben eşimde birşey olduğunu değil annesinin yanlış duaları yüzünden bu halde olduğunu düşünüyorum. Bizde bi tabir vardır kısmetinin üstünde oturmak diye, her iş konusu olduğunda belki yanlış düşünüyorum ama kendine de diyorum annen öldüğünde tüm işlerin yoluna girecek diye. Bana kızanlar da olacaktır illaki ama annesinin ettiği duaları bilseydiniz hak verirdiniz ne yazık ki…
Yani şunu demek istiyorum; karma dediğimiz şey yani taa bizim atalarımızdan gelen dedesi erik yemiş torununun dişi kamaşmış olayı var ya, sizinki de öyle birşey olabilir. Yakın birilerinin doğru olmayan duaları, birilerini kınamak, büyük konuşmak, maalesef hepsi bizi etkiliyor.