Alıntı:
Nehir2828 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar benim kocam iddaa bagımlısı 3 buçuk senedir evliyiz suan kötü durumda maddi olarak kendisi memur ay başı geldıgı zaman elinde para kalmıyor evliligmızın başında ögrendım böyle bir durumu olduğu çok zor zamanlara geldik bir şekilde çıktık tövbe etti yapmaıcam dedi ben kızıma hamıleyken tekrar başlamış geçen yıl bir kaç ay önce haberim oldu benden altınlarımı istedi yardım et bu pataktan çıkar dedi bir daha yapmacam dedi söz verdi bende yardımcı oldum üzüldüğüm için cocogumun babası aileme bşrsey anlatamıyorum onun ailesine de ilk yaptıgında onlara söz vermiştı çünkü onlara tekrar yüzüm yok dıyemem dedi çok gercekcı yalan söylüyor her seferinde buna inandım kocam kötü bırı degıl ama evlılıgımız zor duruma girıyor huzurumuz olmuyor artık kendısı suan kötü durumda kendime bunu nasıl yaptım dıyor zevk için çok dusuncelı ruh gıbı bu haline çok üzülüyorum bana bir tavsıyenız varmı dua olur tövbe olur nasıl kurtuluruz bu zor durumdan artık gerçekten yoruldum aynı şeyleri yaşatmaktan …….
|
nefsi terbiye kotu aliskanliklardan kurtulma tertipleri vat sitede sin hoca nin falan araştır bul yada hocalara ozelden yaz ogren
misla ben gunluk yasini serif okumani ve niyetinide bu yonde yapmani oneririm ayni yer zaman ve istikarla Allah yardımcınız olsun kardeşim