Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Musallatla imtihan olanları ayrı tutuyorum,kişinin kendi imtihanıdır Allahu Teala onunla sınar o ayrı,ilim ile uğraşan insanlar zaten derin bir konu ondan da bahsetmiyorum ama maalesef ki internetten birkaç şey okuyan gözümü nasıl açarım kulağımı nasıl açarım yok ne yaparsam görürüm diye bir uğraş veriyor maalesef
|
Hocam kendi adima görünenlerle ugrasamiyorum. Bir da Allah esirgesin görünmeyenleri hic dusunemiyorum. Bence ilim irfan sahibi insanlar disinda denenecek mevzu degil. Evet Rabbimden icazetsiz hangi cins olursa olsun bir sey yapamaz ama tutup bir heves ugruna bulasilirsa sana yasaklanani acmaya ugrasir icazeti kendi elinle verirsen sonunu dusunemiyorum yani. Ha deneyen arkadaslara da saygim sonsuz herkes kendi bilir kendisini. Ben cesaret edemem korkarim. Onlardan once Allahtan korkarim tabii ki. Valla ben bilmeyenin ugrasmasini dogru bulmuyorum buradaki hocalarimiz da uyariyor. Ben sorunumdan dolayi kayit oldum, manevi yukselme olursa ne mutlu, guzel degerli insanlarla tanisilirsa ne mutlu. Allaha yakin olunursa ne mutlu, rizasi kazanilirsa ne mutlu affina mazhar olunursa ne mutlu.