Alıntı:
Garipbirkul Nickli Üyeden Alıntı
Valla hocam ben de boyle gizemli seylere ilgiliyim de görmeye de özel ugras vermiyorum. Görünenlerden cekecegimizi cekiyoruz zaten. Bilinmeyenle ugrasmak hele ki ne bileyim bunun icin ozel ugras filan bana mantikli gelmiyor. Yine de herkese saygim sonsuz tabii ki. Allah Ilim vermistir veya musallat durumu mecbur birakmistir ( Allah hepimizi muhafaza eylesin) buna denecek bir sey yok. Benim amac bazi sorunlarim vardi hem fizyolojik hem durumsal bunlari sorup danisayim muhabbet edeyim arkadas edineyim maneviyatimi yukselteyim. Oyle ilim alacak ugrasacak maneviyat sahibi degilim. Günahkar nefse bedene sahibim. Allahin affi ve rizasi yeter bana insallah. Ha tabii ki forumdaki konulari okuyorum uyarilara vs dikkat edip yapmamaya calisiyorum.
|
Musallatla imtihan olanları ayrı tutuyorum,kişinin kendi imtihanıdır Allahu Teala onunla sınar o ayrı,ilim ile uğraşan insanlar zaten derin bir konu ondan da bahsetmiyorum ama maalesef ki internetten birkaç şey okuyan gözümü nasıl açarım kulağımı nasıl açarım yok ne yaparsam görürüm diye bir uğraş veriyor maalesef