Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
sayılar konusunu ben özetliyim esmanın ebced değeri özel sayısıdır mesela allah esmasının ebced değeri 66
ا=1
ل=30
ل =30
ه=5
30+30+1+5=66
bu allah esması için özel sayıdır ve birde büyük ebcedi var 66x66=4356 büyük ebcedidir buda özel sayıdır
bunun yanı sıra istisna olan birakç edma var örneğin vedud esmasının ebcedi 20 çok küçük olduğundan istenilen tesir oluşmaz diye nitelendirilir büyük ebcefi normal ebced olarak kullanılır 400 olur büyük ebcedi ise 20x20x20=8000 yapar
—-
bide kişiye özel yada gizli sir olan sayılar vardır bunlar bilinmez verilmez kolayına
atıyorum x kere bu esmayı okursan rakibine galip gelirsin gibi şeyler yada x kere bu esmayı okursan perdeler açılmaya başlar vb vb diye uzar bu listemiz
—-
birde özel sayılar var
1-3-7-19-21-33-40-41… -1000-1001-3000 böyle uzar gider bunları açıklamak çok zordur çünki sırdır bu sayılar özel sayılardır mesela 7nin bir sırrı olduğunu düşündüğüm şey bismillah (بسم الله) yedi harfli artık sır bismillah kekimesinin 7 harfli olmasımı yoksa 7 özel olduğu içinmi bismillah 7 harfli olarak ayarlandı bilemiyorum çok derşn mevzular bu küçük sayılardan en tesirlisi 41 diye geçer vaktinize göre siz seçin hangi sayı olucağını önemi pek yok bunların önemi varda izahı zor ben yapamam
kısaca bu 3 başlıkta açıklanabilir bunun dışında çokdaha şeyler vardır belki ama ben bukadarına emin
sayılara takılmayın önemli olan allah dediğimizde aklımıza sadece yaratıcı olanmı geliyor yoksa sübhan olduğu kovduğu şeytana bile tahmet ettiği dileğini gerçekleştirdiği ona küfr edene bile rızık vermeye devam etmesi fakir bir ailenin çocuğunu ülkenin başına geçirebileceği yada fakir bir aileyi sokaklarda süründürebileceği ve bunun gibi birçok şeymi geliyor bu çok önemli burayı kavrıyamıyoruz
|
Allah razı olsun hocam heralde ilk defa sitede ciddiye alındım ve bukadar net ve açıklayıcı cevap aldım. Peki kitap konusunda öneriden ziyade içinde detaylı uygulamaların olduğu hangi kitaplar var bu konuda yardımcı olabilir misiniz?