Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Rüya ile gelirse vefat eden birinci dereceden yakının varsa, vefat eden çok sevdigin tanıdığın biri yada müslüman cinler gibi beyanatlar olur onlar Allah'ın seni affettiğini birdahada o günaha dönmemen gerektiğini söyler
Yakaza halinde iken gelirse odan karanlık iken birden aydınlanır yada zikir tekbir sesleri duyarsın ama haykırma gibi değil ruhu okşar şekilde dahada çok farklı şeyler olur
Gün içerisinde uyanıkken gelirse artık o günahı işlemek istememe hatta geçmişi hatırlayınca miğde bulantısı kusma gibi içi huzur kaplaması gibi belirtiler meydana gelir
|
Ruyada uyari aldim hocam ancak bu affolmayla ilgili mi bilmiyorum. 1 sene kadar once dedem vefat etti ara ara görürüm ancak konusmadik kendisini gördüm sadece. En barizi gün icerisind3 uyanikken olab sanirim gecmisi hatirlayinca bu tarz seyler oluyor vicdanen hatirlayip rahatsiz olabiliyorum evet bir bulanti tarzi sey igrenme oluyor bende de. Ozellikle bir süredir maneviyatimi gelistirmeye cabaliyorum. Günahlardan uzak durma egilimi olustu Allahima sükür. Genc insaniz nefsani ve sehvani seyler insani günaha sürükleyebiliyor ve gercekten de seytan her insin en zayif yerinden vurmaya calisiyor ben de orasini düzene koymaya calisiyorum ve galiba dualarin ve zikrin büyük faydasini gördüm. Tesekkurler Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.