Alıntı:
Garipbirkul Nickli Üyeden Alıntı
Cok günahkar bir kulum azgin bir nefse sahibim hocam ben de Allah affetsin. Tövbe ettim insallah hakkiyla uymaya calisiyorum. Maddiyat dünya mali gözümde degil. Zaten biliyordum da hele ki burdaki güzelliklere ulasan arkadaslari gördükten sonra dünyadan iyice sogudum. Meger bilmedigimiz ne cok seyler guzellikler yaratmis Rabbim. Biz sadece görünen materyal üzerinde durmusuz nefsimiz azdirdikca azdirmis yanimizdakilere uymusuz. Rabbim ayni hatalari tekrar ettirmesin insallah. Allah razi olsun yar ve yardimciniz olsun hepimizi muhafaza etsin insallah. Allah katindan gayet güzel bir nimet verilmisken kendi elimle bu nimetten oldum ben.
Ben de büyük sorun olusturacagini biliyorum hocam bildigimden dikkatli olmaya calisirim hep. Allah karsilastirmasin hepimizi muhafaza eylesin insallah.
|
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
bu filmlerde önümüze çıkan adlar doğrumu yoksa çok daha farklılarmı
|
Bu konuda böyle düsünmen gerçekten çok normal filim ve internet ortamındaki bilinen isimlerin yalnış olduğunu düşünmek normal
Lakin isimler doğrudur kendini bilmez bir kaç havascının onların alemini sosyal medya ortamında ifşa etmesi nedeniyle tüm dünyaya yayılmıştır lakin isimler doğru