Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
Tabi günahla oluyordum aman diyeyim dikkat edin bu duruma düşmeyin çok kötü olur, sürünür yada intihar edersiniz, en azından bende böyle.
|
Cok günahkar bir kulum azgin bir nefse sahibim hocam ben de Allah affetsin. Tövbe ettim insallah hakkiyla uymaya calisiyorum. Maddiyat dünya mali gözümde degil. Zaten biliyordum da hele ki burdaki güzelliklere ulasan arkadaslari gördükten sonra dünyadan iyice sogudum. Meger bilmedigimiz ne cok seyler guzellikler yaratmis Rabbim. Biz sadece görünen materyal üzerinde durmusuz nefsimiz azdirdikca azdirmis yanimizdakilere uymusuz. Rabbim ayni hatalari tekrar ettirmesin insallah. Allah razi olsun yar ve yardimciniz olsun hepimizi muhafaza etsin insallah. Allah katindan gayet güzel bir nimet verilmisken kendi elimle bu nimetten oldum ben.
Alıntı:
jckdnls11 Nickli Üyeden Alıntı
Aynaya çıplak bakmak, birde özellikle gece bakmak bu durumda direkt ötenazi gibi birşey sanırım
|
Ben de büyük sorun olusturacagini biliyorum hocam bildigimden dikkatli olmaya calisirim hep. Allah karsilastirmasin hepimizi muhafaza eylesin insallah.