Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Kısacası cinler yokmuş gibi davranmak dır
Abdest alınan bir yere idrar etmek,onlara meydan okumak hakaret küfür vs,kaynar suları besmelesiz dökmek,ateşe idrar etmek vede ateşi sulamak, onların alemini merak etmek ve çok uğraşmak,gibi
Şimdi bazı kabilelerin musallat olurken kişi üzerindeki amaçları nelerdir çok azını bahsedeyim
1. Ammar/kişiyi intihara sürükler
2. Yakaza/kisiyi yatağından kaldırır vede cinnet geçirtir
3.cühenna/direk kendileri öldürür kafayı yedirir hükmederler en azgın kavimdir
4.zuzula/ genelde tımarhaneye attırıp deli damgası vurdururlar büyü ile geldimi güçlü olabilir ve kişiye kafayı yedirip öldürtebilirler
Ayrıca halüsinasyon onların işidir
Bu kadar yeterli diye düşünüyorum imas hocam yalnış bir yer varsa düzeltin ben bu şekilde tecrübe etmiştim hepsini değil bazılarını
|
Sadece birini bilmeden yaptim digerlerinden bilgim var hele ki yok meydan okuyayim yok alaya alayim vs zaten boyle birisinin imaninda sorun vardir diye düsünüyorum. Allah kitabinda var olduklarini zaten belirtmis sure indirmis inkar etmek biz günahkarlarin haddine midir? Allah esirgesin kafirlere karismaktan bizi korusun. Hocam cok merak etmek degil de böyle gizemli seyleri sevmisimdir hep. Bir de surasi var ben hicbir yaratilana düsmanlik beslemiyorum. Sevmedigim insanlar var elbet Allaha havale eder, ugrasmam kendi hallerine birakir muhatap almam. Bu ins olsun bu varliklar olsun herkese Rabbim bir alem yaratmis. Bu islerle veya ilmle ugrasip da hakkindan gelecek maneviyata sahip degilim. Yillardir ve kisa suredir sorunlarim var hem onlari sormak konusmak hem sohbet muhabbet etmek hem de bilgi edinmek amacli kayit oldum. Allah razi olsun yar ve yardimciniz olsun tesekkurler.