Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ulubatlihasan surlara sancagi dikmeye gelmissin emme, aradan 24 gun gecmis elinde sancak yok durmadan sur ariyorsun,bu sekilde o surlara hic cikamazsin,dahada ben ondan anlamam ben bundan anlamam diye nazlaniyorsun...
24 gün önceki yap dedigim tövbeyi yaptin mi ?
|
Hocam tövbeyi uyguladım, ama nerede hata yaptıysam gitmiyorlar, bir daha basit küfürleri bile etmemeye çalışıyorum, ama bir yerde haata yapıyorum herhalde, sormayın geçmiyor bir şey uygulamayı bırak siteye bile giremiyorum Allah affetsin kendim için dua edemiyorum dilim kitleniyor içimden bile dua edemiyorum, durum hâlâ aynı artarak ilerliyor, namaz kılıyorum 5 vakit ama kılınca daha da zorluyorlar siteye giremememin sebebi bu, şu anda ellerim titriyor, bayılacak gibiyim, gün içinde bazı zamanlarda dalıp gidiyorum, o an artık kaç dakika ise aklımdan siliniyor o an bir şey konuşuyorum ama sonra hatırlamıyorum, kâfirler tuvalette namaz kılıyor, ters secde edip, tersten namaz kılıyor, tersten başlıyorlar, hocam ayetel kürsi okuyorum gitmiyor acaba nerede hata yapıyorum. Harfleride doğru söylemeye çalışıyorum, daha çok azap veriyorlar, diğerleri neyse çarşaflılar çok fena, dediğim tek olan, çarşafın göz kısmı açık olan, aralıklarla özellikle salı günlerine geliyor, bana iyice bakıp gidiyor, hepsi ona tabi oluyor, genelde uykuda geliyor, daha çeşit çeşit şeyler oluyor su dan aynadan korkmayı zaten geçtim, karabasan oluyor ama karabasan kada kolay birşey yok bunların yanında rüyamda bana bazı şeyler öğretiyor bazı isimler sayıyor, rüyamda çeşitli yerlere gidiyoruz benide zorla götürüyorlar. ne yapacağımı bilmiyorum 50 mesajı doldurup iletişime geçmeye çalışacağım dayanabilirsem, şu an neredeyse bayılacağım, yardımınızı istiyorum Allah rızası için resmen iradem elimde değil, daha açıklayamadığım olaylar var lütfen yardım edin.