Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Benim şahsima olan en büyük duam
Secde suresindeki 12 ayette geçen kişilerden olmamak
Velev terâ iżi-lmucrimûne nâkisû ruûsihim ‘inde rabbihim rabbenâ ebsarnâ vesemi’nâ ferci’nâ na’mel sâlihan innâ mûkinûn(e)
Rableri katında başlarını eğerek Rabbimiz, gördük ve duyduk, artık bizi tekrar dünyaya döndür de iyi işlerde bulunalım, gerçekten de adamakıllı inandık dedikleri zaman bir görsen mücrimleri.
|
Zilzal suresinde ne diyor Rabbimiz ;
Artık kim zerre ağırlığınca iyilik yapmışsa onu görür.
Ve kim zerre ağırlığınca kötülük yapmışsa onu görür.
Ayrıca Bakara suresin de destekliyor ;
Öyle bir günden korkunuz ki, o gün Allah'a döndürüleceksiniz. Sonra da herkese kazancı tamamıyla ödenecek ve hiç kimse haksızlığa uğramayacaktır.
-----------------------------
Kardeşim günler patır patır geçip gidiyor, heybemiz de doluyor bir şekilde mesele hayır ile doldurabilmek. Allah için ne yapsak kar, Allah cümlemizi o şiddetli günün azabından muhafaza eylesin, en azından heybemizde hiç olmazsa bir 70bin adet Lailaheillah bulunsun fazlası da olursa daha iyi. Bir mübarek tanıdım 77 tane 70 bin koydum cebimde inşaAllah kabul eder diye dertleniyor.Birde kendime baktım esas ağlanacak halde olan biziz dedim, derdine bak. Rabbim acısın merhamet etsin gerçekten çok boşa yaşıyoruz, iki yarım yamalak amelimize güvenip teyyare olmaya kalkıyoruz.Uçmaya bir şekilde uçuyoruz belki de bok sineğimiyiz? kartalmıyız? güvercinmiyiz? kargamıyız? ona hiç baktığımız yok.Rabbim nefsimizi bilmeyi nasip etsin cümlemize inşaAllah