Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Emine ablam ben sana şu bu demicek hastane yapti yol yaptı demicem ama emin ol ki CHP ve ityifaki başa geldiği anda söylediklerinin hiçbiri olmicak iyi düşün emine ablam kime kullacanginada saygı duyarım kişiliğine ve düşüncene saygı duyarım emine ablam
|
Yapti ve satti (: ekonomiye getirisi ne herneyse yazsak gunlerce konuşuruz Onlardaki iman yasalara adalete yansimiyorsa ne yapayim onlardaki imani hem munafiklarda guzel kuran okuyabilir veyahut gozboyamasi islami probaganda yapabilir Allah diyorki guzel konus konuşmalar hep argo vs vs Allah diyorki doğru konuş ? Allah diyorki adaletli ol ? Allah diyorki akrabalarina sacip savurma ? Allah diyorki benim yasalarimla hükmet ? Görmedim duymadim bilmiyorum Kemal de ayni Bi alime sormuşlar Kafir olupta adaletli olani mi istersin yoksa Musluman olupta adaletsizimi alim de demişki kafirin kafirligi kendine adaleti halkina ve musluman olanin muslumanligi kendine Adaletide halkinadir tabikide adam kendine musluman
Tabi Allah bilir Senin benim oyumla saraylarda yasasinlar ben ve sende birbirimizi yiyelim boşversene abi ben eywallah demiyorum Insallah eywallah etmeyenler kazanir Kazansa da Umarim dini siyasete malzeme yapmaz . H sen Allah in hukmuyle hukmetme hemde Ben sunniyim oylar bana musluman muslumandr alevisi sunnisi hanifisi şafisi yok tarikatlisi cemaatlisi yok Musluman muslumandir .