Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Suphesizki her canlı ölümü tadacaktır emine ablam ama ne CHP ye ne onun ittifakına oy vermem ben oy kullanacak biri değilim ama çok düşündüm istişare ettim hem cevremdekilerle hemde çevremde olan varlıklarla her ne hikmetse varlıklar dahi CHP ve ittifakına oy verme diyor onuda geçtim dönüp bektigimda CHP'den hiçbir şekilde bir faydalı birşey görmedim ne geçmişte nede şimdiye kadar 16 senelik hayatımda insan kendini 15 16 yaşından sonra tanımaya başlar ablam
|
Abi 21 yildir onlar yonetiyor ne gorduk sadece beton heryer beron tarimlar durdu besicilik durdu ekonomi firladi ya tamam bende oykullanma taraftari degim fakat 1.si islam hukukunu kullanmicaklarsa islam uzerinden oy toplamasin lar camilerde imamlar ozgur olsun islam gorusu icin kimse hapse girmesin bunu vad ediyor kilicdaoglu hem bence arastr izle dinle kulaktan dolma bilgilenme arastr ben arastrdim tek adam olmaz
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|