Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam simdi soyle bir durum var biz bir tanidigimiz icin cubbeli hocanin doktoruna ulasmaya calisiyoruz hastamiz seker hastasi cubbeli hocada bir sohbetinde o doktoru onermisti neyse hastamiz agir olunca bizde bir sekilde ulasmaya calisalim dedik lalegulden ulasamadik sonra annemin izmitte bir tanidiginin oglunu aradik durumu anlattik cubbeli hocadan icin ne iyilesmesi ayilip bayiliyor dedi bize bir numara verdi buraya yazin dedi yazdik adam dis resmini el ici resmini sag sol ve ayak resmini istemis bende biraz tecrubeli oldugumdan dedim herhalde bakim yapicak bu neden istediginide tam anlayamadim dedim bir seker hastaliginin musallatlar bir ilgisi var mi yani oyle bir durum olabilirmi iki biz el resimlerini atsak en fazla ne yapabilir bir olumsuzluk yapabilirmi bakim yapsa dahi bir isim soyismi biliyor anne ismi falan istememis aklim karisti dunden beri
|
musallatla ilgisi yok,zahiri hastaliklarin bu sekilde teşhisi yapilabilir...
İmamı Şafi ra.
|