Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bir çok dertten müzdaribim ve çözümler arıyorum fakat biraz ağır geçiyor imtihanım
Zorlu süreçler geçirdim bu süre zarfında kuş aldım bakımıydı vs derken çok bağlandım çok sevdim psikolojime iyi de geldi terapi gibi tavsiyede ederim..
Fakat çok ilginç şeyler de yaşanıyor diyebilirim Ramazan ayındayken bir gece salonda uzanıyorum kuşum arkada annem de gelip yanıma Kuran okumaya başlamış hiç farkında değilim bende sese gürültüye uyandım kuşum resmen çıldırdı kanat çırpıyor bağırıp ötüyor bir şeyden kaçar bir vaziyette davranıyordu ve o an çok büyük şaşırdık böyle can havliyle yapıyor hareketleri
Ve bunu sürekli olarak gün içinde özellikle akşam vakitleri ben yanındayken yapmaya başladı bir kaç sefer izledim kafesin içerisinde rahatsız ediliyormuş gibi davranıyor bir şeyden kaçıyor bağırıyor kızıyor yani tam anlamıyla anlatamıyorum da bir kaç defa sakinleştirmeye çalıştım artık bende korktuğum için o an aklıma felak nas okumak geliyor okuyorum ve sakinleşiyor gece vakitleri özellikle 1 den 2 den sonra sanki bambaşka bir moda bağlıyor kendini ve bizi korkutacak şeyler yapıyor ayet okuyunca biraz sakinliyor hani ne alakası var diyebilirsiniz ama ben böyle şeyler gözlemledim tam olarak yaşadığımız şeyin ne olduğunu bilmiyorum ama yanımda yada evimizde herhangi bir varlık mı görüyor o yüzden mi bu kadar çıldırıyor öğrenmek istiyorum
Yorumlarınızı bekliyorum
|
Bazi seylerin fazla abartilmasina vesvese diyoruz.
Her gördüğümüzü herkese anlatsak hepimize deli derler. Kedi kopek kus karinca hepsi birseyler anlatir da....
Anlayan kendine anlar onu da baskasina anlatmaz zaten. Cok kafaya takmayin kisaca budur.