Alıntı:
bulut2 Nickli Üyeden Alıntı
Eşim namaz kılan kuran okuyan dininde namazında biriydi.Günden güne aylar içinde iyice bu durumdan kesildi. Nefsi ağır geliyor belki de ama benim de ibadetlerime kendi sevgisini öne sürerek engelliyor. Benimle ilgilenmiyorsun diyor. Çalışıyorum yatsı vakti eve geliyorum kazaya kaldıysa namazlarım kazalarımı kılıyorum. Dualarımı ediyorum hergün muhakkak en az 1 sayfa kuran okumaya çalışıyorum. Bazen teheccüde kalkma istiyorum ve kalkıyorum ya da hacet namazına durmak istiyorum.Benle ilgilenmiyorsun gece uyumamak sen hasta eder (geçirdiğim hastalıklardan dolayı endişeli ancak iyileştim) teheccüd beni yormuyor Allah'a biraz fazladan ibadet etmek beni yormuyor çok şükür hamdolsun aksine dinlendiriyor mutlu ediyor. Hani zaten kişinin nefsi kendisine ağır gelir bir de ekstradan eşimin nefsiyle uğraşmak daha da yoruyor. Kendisi ile açıkça konuştum ibadetimde mutlu olduğumu. Tövbe haşa Allah'ı mı kıskanıyorsun dedim en son.Çok kıskanç çöpten böcekten kıskanan cinsten bir kıskançlık. Beraber namazlarımızı kılmak,kuran okumak istiyorum eşimle. Çok da güzel kuran okur maşallah. Evliliğimizden beri en fazla birkaç kere namaz kılabildik beraber maalesef. Artık çok uzun süre gusulsüz bile dolaşıyor hatta elalem ne der diye dışardeyken bu şekilde tanıdıklarıyla camiiye gidip namaz kıldı. Bu durumlar bana ağırlık veriyor. Eşimi seviyorum ancak en çok Allah'ı seviyorum. Eşimi seviyorum diye putlaştıram. Dua da ediyorum bu konuda. Yüzüne karşı da dedim Allah seni hidayete erdirsin diye hatta beni de hidayete erdirsin dedim. Allah bizim durumumuzu da hayretsin dedim. Bu işin içinden çıkamıyorum. Bana lütfen tavsiye veriniz. Lütfen iki üç kelamınıza muhtacım.
|
Pardon sakıncası yoksa baymı yoksa bayanmısınız?