Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Kalp gözünü kaldırmak ne ? Bir şey yazıyorsan bari doğru düzgün yaz ne saçma bir anlam kalp gözü kaldırılır mı ? Burada yazılan açılan bir çok konunun şuursuz insanların saçma sapan istekleri olduğunu herkes bilir seninki de onlardan birisi SAPTIRMAK kimse gelin tamam hadi büyü yapalım milletin başına cin musallat edelim iki dünyamızıda yakalım demiyor konuları doğru düzgün okusaydın bazı anlamları birbirinden ayırırdın bazıları müşkül durumda çözüm arıyor senin gibilerde kurnazlık edip acaba nerden kısa sürede köşeyi dönerimin derdinde emin ol senin açtığın konuya senden çok millet gülmüştür Şans oyunları ve dua vay be bir senin aklın çalışıyor kimse akıl edememişti bunu helal olsun bu zeka akla zarar
|
Bir çoğunu olduğumda hep şunu gördüm zaten bin kez okumaya kalp gözün açılacak şunu 30 kez söylersen kicindaki hemoroid azalacak suya karşı dua okuduğun zaman periyi ayanen görüp istediğini yerine getirir gibi konular olduğu için benimkisi bir tek sana karşı saptırma geliyorsa gelsin hiç s ***kimde değil rüyada definenin yerini cinler tarafından görmek sevap bu saptırma değil de benim istediğim mi saptırma anlamıyorum
Şans tılsımı şans duası şans ile ilgili materyal ne olursa
ne varsa aslında daha iyi olurdu ama diğer insanların gulmeleri bu daha komik bir durum eminim şansın bir materyali bir yolu bir duası bir şeyi vardır illa ki, bunu bulmayı da çok istiyorum bulacağım da