[QUOTE=HacıBayram;541296]Amin ecmain bi hürmeti Taha Yasin tevekeltü al Allah ablam kalbin hissettirdiği ne işe suphesizki doğrudur lakin kalbten geleni ve nefsten geleni ayırt edemez ise insan işte ozaman kişilik bozuklukları başlar ikilemde kalır insan kulak vermeli insan kalbine ozaman doğruyu bulur insan[/QUOTE
Çok doğru kardeşim ,Allah senden razı olsun inşallah. Bende sürekli ikilemde kalıyordum inşallah dediklerinizi yaparsam nefsini terbiye ederim diye düşünüyorum
Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
Amin ecmain bi hürmeti Taha Yasin tevekeltü al Allah ablam kalbin hissettirdiği ne işe suphesizki doğrudur lakin kalbten geleni ve nefsten geleni ayırt edemez ise insan işte ozaman kişilik bozuklukları başlar ikilemde kalır insan kulak vermeli insan kalbine ozaman doğruyu bulur insan
|
Çok doğru kardeşim ,Allah razı olsun senden inşallah. Bende hep ikilemde kalıyordum ,dediklerinizi yapıp nefsini terbiye edersem kalbimin sesini dinleyebilirim gibi geliyor. Bu sitedeki tüm dualari araştırdım ve elimden geldiğince denemeye çalıştım ama demek bir yerde hataya düştüm insanoğlu işte