Alıntı:
Hezeryanist Nickli Üyeden Alıntı
Burada efendim cin görmek kalp gözünü kaldırmaktan tutta her türlü peri pisligine kadar günah var hepsinin yolu var ona bakarsan bu yazdıklarım da Allah'ın yasakladığı şeyler ama benim istediğime gelince mi kimse yardımcı olmuyor ?
Buna güldüm a hHa
|
Bebekler evliya gibi doğar zamanla kalp gözleri gönül gözleri kapanır dünyanın kiriyle ve günahlarla. kapanan ve kirlenen o gözü tekrar açmak ile uğraşırsın, bu haramlık günahlık bir iş değil. Cin görmenin günah olduğuna dairde bir şey hiç duymadım. Aslında az bir bilgi ile bunu iyice sindirip içselleştirerek bir çok insanın yaptığı gibi kafanızda bir başka bir din oluşturmuşsunuz. Bizde yapabiliyoruz böyle şeyler ama haram belli helal belli, hak hukuk adalet ölçü edep belli, elimizden geldiğince belki düşe kalka bunları düzeltmeye çalışıyoruz yada istiyoruz. Ama para paradır haramını helalini bilmem ile olmuyor ki bu iş, şüpheli sınıfından bile değil kumar. direkt olarak haram.
Mâide 90. Ayet
Ey iman edenler! İçki, kumar, tapınmak ve putlara kurban kesmek için dikilen taşlar, fal ve şans okları şeytan işi birer pisliktir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
Mâide 91. Ayet
Hiç şüphesiz şeytan içki ve kumar yoluyla sizin aranıza ancak düşmanlık ve kin bırakmak, sizi Allah’ı zikretmekten ve namaz kılmaktan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçtiniz, değil mi?