Bu köpek benim nefsim mi?
Selamün aleyküm
Çok yakın bir zamanda işyerinde ugradigim haksızlık yüzünden işten çıkmak zorunda kaldım. dost bildiklerim düşmanımın yanında oldular. zulme karşı zalimle birlik oldular. rabbim şahit yasadiklarima. rabbime her gün dua ediyorum. bana yasattiklarini yaşasınlar. onlarinda düzeni bozulsun.yeni girdiğim işte maaşım çok düştü. cocuklarimin rizkini azaldi.buna çok üzülüyorum. ama yüce Allah'ım bir yerden para gönderiyor.ben ona teslim oldum. Ruyamda dün gece uzun burunlu siyah bir köpekle eski işyerimin önünde oturuyorum. cok sakin bir şekilde bana bakıyor ama için hüzün ve kin dolu gözlerinden anlıyorum. otururken birden o uzun ağzıyla ayağımı içine alıyor ve dişlerini geçiriyor. ama ısıtmıyor. acimiyor ayağım. Sonra köpek yan tarafima az aralı bir şekilde bana öyle bir bakiyorki gözleri büyüyor ve kocaman gümüşten gözleri oluyor. Ama hıncını alamamış gibi derin ve öfke dolu bakıyor. Rabbime bir süredir dua ediyorum hacet duasi eski işime geri döneyim.bana yaptıkları için pişman olsunlar. sırtımdan bıcaklayanlari unutamıyorum. bu köpek benim nefsim mi ben çok mu kötü bir insanım.kendime yazık mi ettim .yaptığım duaları önce Allah rızası sonra peygamberimiz ashabı mesleklerimiz ve Rabbimin sevdikleri yüzü suyu hürmetine kabul et diyorum.. bu yaptığım uygulamalar benim nefsimi mi azdırdı. rabbimi güçlendirdik mi Allah rızası için yorumlar misiniz
|