Kardeşim bu uygulamayı hem ,iş için hemde evlilik için yapabilirsin.
Öncesinde hangi niyetle yapıyorsan 2 rekaat hacet namazı kıl, hatta 2 rekaat tövbe namazı kıl
sonrasında 11 selavat aşağıdaki 11 ismi şerifi aşağıdaki şekilde niyetine uygun şekilde tekrarla( 11 defa okunacak)
örneğin allahım hayırlı bir eş nasip et
Allahu(allahım hayırlı bir eş nasip et) hu(allahım hayırlı bir eş nasip et) Melikun(allahım hayırlı bir eş nasip et) Semiy’un(allahım hayırlı bir eş nasip et) Kadirun(allahım hayırlı bir eş nasip et) Kerim(allahım hayırlı bir eş nasip et) Haliymun (allahım hayırlı bir eş nasip et)Latiyfun(allahım hayırlı bir eş nasip et) Aliymun(allahım hayırlı bir eş nasip et) Muiynun(allahım hayırlı bir eş nasip et) Sadik(allahım hayırlı bir eş nasip et) bu iekilde 111 defa dileğini tekrar ediyorsun
Allahım daumı kabul et amin deyip 11 selavatla bitiriyorsun.
Esmaları okurken mahreçlere dikkat etmek lazım iş içinde yapacaksan aynı şekilde uygulama yaparsın
Not:Uyumadan önce mutlaka 33 Subahanellah 33 Elhamdulillah 34 Allahu ekber sevabını Hz Fatima Annemizin ruhuna bağışla
Nazar için Kalem suresi 51-52 her gün 11 Defa suya oku iç
Allah dertlerine derman versin kardeşim
Alıntı:
Oguzcenk0120 Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten selamun aleyküm rabbim herkesin derdine derman olsun.kardeşlerim allah rızası için bana yardım edin 29 yasındayım linsas mezunuyum askerliğimi vs yaptım aile yaşantım sağlık problemim gibi çok şükür bir sıkıntım yok 5 sene önce askerden geldim ve 5 senedir iş bulamıyorum bir kaç işe girdim 2 şer 3 er ay çalışıp çıktım bütün kapılar yüzüme kapanıyor evlilik düsündüm hayatımda ilk defa karşıma birisi çıktı 5 ay sürdü ayrıldık çok aşırı derecede çabalamama rağmen bu sıralar içim içimi öyle bir kemiriyor öyle bir bunalıyorum ki ruhum bedenimden çıkacak gibi oluyor çok üzülüyorum çok ağlıyorum oda da dört duvar içinde saatlerce ağlıyorum kimselere derdimi açamıyorum hocalara gezdim nazar var diyen oldu muska yapan oldu ama bir türlü nasibim açılmadı 39 yaşında ablam var oda bekar evlenemedi yıllardır tek başıma evin içinde yasıyorum iş arayasım gelmiyor evden çıkasım bile gelmiyor birini sevdim evlenmek istedim 5 ay sürdü bıraktı beni bir başıma ne yapacğımı sasırdım allah rızası için söyleyin psikologlara gittim psikiyatrilere gittim deprasanlar verdiler hiçbiri çare olmadı bilen duyan varsa birşeyler yardım edin kardeşlerim bir ömür duacınız olurum şimdiden herkesten allah razı olsun.
|