Alıntı:
Modern Sofi Nickli Üyeden Alıntı
Bu sorunun cevabı çok basit.
Kuranın ve de Dinin asıl mantığını doğru anlayan kişi sorunun cevabının biliyor.
|
Valla kafamiz karisik
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dusuncelerini bende dusunuyorum hakta veriyorum şimdi bunun ornekleri gecmiste var hz yusuf misali bende oy kullanmayacaktim fakat hayat şartlari bizi buna mecbur birakiyor kimse hakki savunmuyor bu ucube sistemden kurtulmak zorundayiz ülkece imanimdan supe yok fakat beslenmeden barinmadan tutunda hayatin her Alaninda magduruz buna dur diyebilmek elimiz deyken neden cekilip kosemize ezilelim mi bu bana hic dogru gelmiyor simdi ben Allah in emirlerine uyuyorum bi konuda haksizliga ugradim ben kitaba gidiyorum karsidaki gitmiyor napayim ? Zulm edilisine itiraz etmimmi yani böyle kuranda bu hususta bi ayette Hicret edilsin deniyordu nereye gitsekte ayni yani hal boyleyken napmali ?
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|