Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
da bunun ne için büyü olduğunu anlatmamışsınız
tılsımlarda ya mühür yada başka dilde başka bir cümleden ibaret siz bu tılsımı okuyabiliyorsunuz ki bu şeytani bir cinin yada başak bir şeyin diye açıklamasını yapmanız gerek yoksa
yoksa kurandan ayetleri yazmak büyü olmaz tılsımı bilirseniz adamın özgür iradesini mudahele mi yoksa belki başka bir dilde enerjiyi kodlayıp şifada korumada onda bunda yapılması için varlıklı veya varlıksız bir çalışma mı ayarlanmış anlarsınız
bu bir nevi inigilizce bilmeyen biri anlayamadığı için bu haramdır demesi gibi belki o tılsımda allaha veya şeytana övgüler vardır bunu anlamdan haram demek ilim erbabına uygun gelmedi
lakin deseniz anlamını bilmediğiniz şeyden uzak durun mübahdır falan hak verir desteklerim...
bu arada eğerki vefk yazmak her zaman haramdır çalışmaz hepsi büyüdür gibi koyu rukyeciyseniz saygım var ama katılmıyorum fikrinize
|
yok kardeşim konu bu sefer farklı.yalan yok ben de yazdım çizdim zamanında sonradan bıraktım.konu bu değil.herkes istediğine inanır.
yazma kişiyi koruma-kurtarma amacıyla yazılmış.ama illk tılsım ifrit daveti.geriye kalan dua ve esma masum.sorun bunlar değil.ithamları ağır.yaklaşık 5 yıldır buradayım daha 20 yaşında çocuğa bile böyle tepeden ve fütursuzca konuşmadım.