[QUOTE=Lyqus;540428][QUOTE=HacıBayram;540427]
işlemde görevlimi daha çıkarlı işlemi yapanmı yani bukadar faydalımı onlar için bağlanmak
[QUOTE=HacıBayram;540427]
cevabınız için allah razı olsun abim çok sağolun
[QUOTE=Lyqus;540428]
Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
işlemde görevlimi daha çıkarlı işlemi yapanmı yani bukadar faydalımı onlar için bağlanmak
galiba etiketlenmemiş rahatsız etmek istemem ama görmemenizden korktum bu yüzden etiketliyorum kusura bakmayın @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Büyü gibi işlemlerde karşılıksız bağlanmaz zaten ama rahmani işlemede görevlinin bağlanabilmesi için ilim ve maneviyat gerekir nasilki rahmani işlemde maneviyat şart büyünün sağlam olması için de şeytani maneviyatın sağlam olması lazımdır
[QUOTE=ulucayto;540432][QUOTE=Lyqus;540428]
Alıntı:
HacıBayram Nickli Üyeden Alıntı
hata musakyı yakanlar bozdum sananlar görevliyi dahda sinirlendirip işleri daha çıkmaz ve sıkıntı hale sokuyor
ilimi olan görevliyide sıkıntı çıkarmadan halledip materyali bozduğu için daha sağlıklı bir işem sonucuna ulaşılıyor
|
İlmi olanda su vardır materyali bozar görevli ile konuşur İslamiyet davet eder yok kabul etmez gitmesini ister şayet gitmez isede orda katlini gerçekleştirir sadece varlıklarla işlem yapanlar asıl ilim sahipleri değildirler