Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
2sorum var evet yada hayır diye cevaplarsanız sevinirim
1-namaz niyaz ne durumda
2- bu ilmi istiyormusunuz yani bu ilim insanlara yardım ilmi olarak yoksa cin dostum olsun uçayım kaçayım sunları öğreniyim bunları göriyim diye olmaz
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız var ama ne yapsaın hocamız ahmet oğlu mehmet dese ne farkeder beyazalim hocamız demiş
“ Hz. Adem'e secde edermisiniz de müslümansanız kelime-i şehadet getirin de ”
müslümansa nerden olduğu pek önemli değil gerisi hallolur
öncelikler zurriyet ağacı tövbesi yapın buyrun linki mümkünse 10dk sonra değil şimdi yapın o 10dklar hiç bitmez çünki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Hocam yazdıklarımı hiç okumadan paldır küldür dalmışsınız, sorduğunuz herşeyin cevabını yukarıda fazlasıyla ve net olarak verdim. Birşey bana dost olsun vs de istemiyorum, fazlasıyla garip şeyler yaşıyorum sadece nedenini onlara istiyorum ve yine hiç okumamış olacaksınız ki sormuşsunuz yukarıda her mesajda altını çizerek sözlü bir iletişim çabamda nail olamadığım için burada olduğumu açıkladım, dinsizlikle itham edin beni demedim sadece küçücük bir yardım istemiştim ama ne ilmi ne de bilgisi olan birine henüz denk gelmedim yanlış yerde sorularıma cevap arıyorum sanırım...