Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
yazılan cisim sirkeli suda beklerilip yakılsada çakralara yapılan kilitlemeler devam etmiyormu hocam bunu nasıl düzelticez
|
Düz mantık düşünelim, arabamın camına hergün yumurta atıyolardı atanı buldum ortadan kalktı ama camda yumurta var..Bir daha gelmeyecek ama camı bi silmek etkilerinden kurtulmak gerekiyor..
Yapılan işleme göre çoğu zaman gerek kalmaz bunuda anlamanın en güzel yolu önce bi sakin olmak
bulunan işlemi sirkenin içine atınca vücutta karıncalanma terleme gibi durumlar oluyorsa başka bişeye gerek yoktur genellikle..
büyü işinde ehil birisi sizin çakralarınızla uğraşmaz,hadi onuda hayal edelim ; birisi büyü yapıyor usulü adabı biliyor..Şeytani varlığa görevi verirken diyor ki falancanın gidip çakrasını iyice boz..kurcala her yerini
benim aklım almadı bu durumu,imtihan sırrıyla vaktiyle çok uğraşan vardı ama hiç o kadar yaratılmış içinden gidip şununda çakrasını kurcaliyalım diyeni görmedim
çakrada sorun vardır ama sebebi o değildir..Ya yarım hoca,ya yarım bilgi çakradaki sorunu büyüye bağlar..
Çakra nasıl açılır neden kapanır iyice öğrenmek lazım,yoksa bişeyleri bişeylere bağlamaya çalışırken ipin ucu kaçabilir..
İnneddine İndallahil İslam.. ama adam müslüman değil ama çakrası senden benden çok çalışıyor hadi gel çık işin içinden ? demekki pek alakalı değil.. bizim zihnimiz olayları birbirine bağlamayı seviyor
iyice öğrenmek lazım cancağzım neden kapanır çakralar,bilerek yazmıyorum çünkü vaktiyle açtığım konu vardı