Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah o zaman sana biraz açayım şimdi seninde dediğin gibi güçsüz bir varlığa güçlü muamelesi gösterir ve korkarsak o varlık dahada büyüyecektir.
En güçlü varlıklar (şer bakımından)yani seytanlar iblislerdir onların zapt edilmesi imkansız değil ama yakındır.en güçlü ifrit lusifer olup sonrasında ise çocukları gelmektedir ve sonrasında onlarında çocukları hatta bir yerde duymuşdum ifrit kabile reisleri ifrit sayılmazmış iblislerden sayılırmış yani baş iblisin Lucifer in yakınlarıymış diye duymuşdum ayrıca sonu şin işin gibi sözcüklerle biten isimlere güçlü iblisler geldiğini duymuştum yani ebu hamza hocamızın davet ettiği cinlerin isimleri gibi.
|
Kardeşim sın şin ile bitenler şerli isimlerdir,iblisler diye bahsettiğin varlıklar demonlardır,Lucifer diye bahsettiğin varlık azazildir yani Allah'ın lanetledigi şeytandır onun çocukları vardır mesela saruğ... Kardeşim normal cin olsun, ifrit olsun ,demon olsun gözünüzde büyütmeyin Allah CC onlara bazı güç ve tasarruflar vermiş olabilir ama onlar aşağılık mahluklar bizler Allah'a teslim olabildikten sonra alemler toplansa bizlere dokunamazlar çünkü Allah bizleri korur yeter ki ona layık kul olmak için çabalayalım yalnız ona güvenelim gerisi boş...