Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Ebu Hamza hocanın sarin darin keryaşin davetini okumuştum bahsettiğiniz gibi korkutucu bir tepki ama demek istediğim o değil ifritler güçlü varlıklar bunu biliyorum ama insanlar başındaki mahlukları ifrit olmasa dahi ifrit sanıyor onları dahada güçlendiriyor bu tip durumlarda mevcut,güçlerinin ve şerlerinin seviyesi nedir siz biliyorsanız açıklarmısınız ben bilgisiz ve gafil bir insanım
|
Estağfurullah o zaman sana biraz açayım şimdi seninde dediğin gibi güçsüz bir varlığa güçlü muamelesi gösterir ve korkarsak o varlık dahada büyüyecektir.
En güçlü varlıklar (şer bakımından)yani seytanlar iblislerdir onların zapt edilmesi imkansız değil ama yakındır.en güçlü ifrit lusifer olup sonrasında ise çocukları gelmektedir ve sonrasında onlarında çocukları hatta bir yerde duymuşdum ifrit kabile reisleri ifrit sayılmazmış iblislerden sayılırmış yani baş iblisin Lucifer in yakınlarıymış diye duymuşdum ayrıca sonu şin işin gibi sözcüklerle biten isimlere güçlü iblisler geldiğini duymuştum yani ebu hamza hocamızın davet ettiği cinlerin isimleri gibi.