Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim hayatımda hiç ayete tepki göstermeyen varlıkla karşılaşmadım rüyamda birkaç kez karşılaştıklarimda nas okudum daha yarısına gelmeden çığılık çığılığa kayboldular,gerçekte varlığını hissettiklerimdede euzubesmele cektigimde rahatladım hep,birkaç kez gece silüet görmüştüm geçen sene o zamanda nas okudum yine anında kayboldular ki o zamanlar çok olmasada yinede ibadet ederdim dua okurdum tevekkül etmek lazım Allah'tan başka kimse bizi koruyamaz
Kardeşim gülüyorlarsa sorunu kendinde ara hangi ayeti okursan oku sen ibadet ehli isen tevekkül edip ihlâsla okursan o mahluklar senden kaçacaktır kelâm Allah'ın kelâmı
|
Kardeşim o zaman karşılaş ondan sonra konuşuruz bunları ben tepki vermez demedim canlarını yakar ama bize belli ettirmemeye çalışır ben karşılaşdım hatta ebu Hamza hocamızda ilk davetinde karşılaşmış sen karşılaşmadığın ve onların güçlerinin ve şerlerinin seviyesini bilmediğin için haliyle neler yapa bileceklerini de bilmiyorsun böyle konuşman normal ebu hamza hocama ve imas hocama danış gel bekliyorum ...