Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Uyarınız için teşekkürler ederim de peki bazı hocalarda duştan çıkarken sirkeli su dökün en son diyorlardı musallat temizlenmesi için eve okunmuş sirke sıkıyorum yerleri tuvalet banyo sirkeyle siliyorum tereddütte kaldım şimdi sizin olay nasıl oldu
|
benim olayda benzer banyo sonrası sirkeyle silinmek güzel enerjiyi dengeliyor korunma sağlıyor sağlıklıda baya
temizlik sularına sirke katılmasıda çok doğru ama tuvalet banyo onların mekanı oralarda birşey yaparken destur demek önemli
yoksa yapılmasında sakınca yok
ben gece aıcak su döktüm banyoya sonra uyudum korunma dualarını okumadan rüyamda heryere kandan tılsımlar çizilmişti korkutucu değildi ama enerji kanallarını bağladılar galiba inanılmaz korktum zar zor gidip abdest aldım sonra ezan okundu sabah namazını kılarken kalbimin olduğu yerin tam sol kısmında birşey çözülmüş gibi oldu öyle geçti korku
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
benim olayda benzer banyo sonrası sirkeyle silinmek güzel enerjiyi dengeliyor korunma sağlıyor sağlıklıda baya
temizlik sularına sirke katılmasıda çok doğru ama tuvalet banyo onların mekanı oralarda birşey yaparken destur demek önemli
yoksa yapılmasında sakınca yok
ben gece aıcak su döktüm banyoya sonra uyudum korunma dualarını okumadan rüyamda heryere kandan tılsımlar çizilmişti korkutucu değildi ama enerji kanallarını bağladılar galiba inanılmaz korktum zar zor gidip abdest aldım sonra ezan okundu sabah namazını kılarken kalbimin olduğu yerin tam sol kısmında birşey çözülmüş gibi oldu öyle geçti korku
|
destur diyince sakınca yok dedim ama yinede birley olur ne olur ne olmaz banyo tuvalete sürmemeye çalışın ama evin temizlik sularına katmayı ihmal etmeyin sakın çok güzel etkisi var ayrıca banyo sonrası bende kullanıyorum tesiri çok güzel