Alıntı:
onr00 Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, kuzenim 30lu yaşlarda bir kadın. 2 tane çocuğu var. Yıllardır musallatla uğraşıyordu fakat son birkaç aydır kocası ve çocukları da görmeye başlamışlar. Evlerinde huzurlu bir gece geçmiyor, her geceleri tavanda asılı cesetler, yataklarına gelen yaratıklar v.s, gidilmedik hoca,metafizikçi bırakmamışlar ama bir çözüm üretebilen olmadığı gibi en son gittiği metafizikçi neredeyse tecavüz edecekmiş son anda duruma uyanmış. Ben yıllardır psikolojik olduğunu düşünüyordum fakat kocası ve çocukları görmeye başlayıp, yorganları içinde dışkı tarzı şeyler çıkmaya başladıktan sonra gerçekten korkmaya başladım. Benim ilmim ve bilgim yetmiyor bu durumu halletmeye. Gerek buradan öğrendiğim gerekse diğer kitaplardan bildiğim ne varsa hepsini uyguladık fakat gram bir değişme yok, aksine çok daha tehlikeli şeyler yaşıyorlar. Sizden ricam bu durumu hallecebileceğini düşünen birileri varsa bana çok çok acil bir şekilde ulaşsınlar. Dua&işlem önerisi istemiyorum, bizzat bu işi halledebilecek birini arıyorum Allah rızası için.
|
Bu sitede öyle birilerinin var olduğuna inanmıyorum. Gercekten Allah dostu bazı şıhlar var. Adeta senin geçmişini söylüyorlar insan şaşıp kalıyor. Senin simana bakmaları yetiyor. Araştır kardeşim fakat buralarda değil