Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim imkan olsa da seninle bi çay içip yüzyüze şöyle çatır çatır bi muhabbet etmeyi isterdim.
yanlış anlaşılmaktan imtina ederim.
''cehenneme giden yollar,iyi niyet taşlarıyla döşelidir''
bu alemi cinle irtibatın en meşhur tek bahanesi de musallatları temizleme niyetidir.
Yarın Peygamber efendimiz sorsa:Ey ümmetim ben size cinlerle işbirliği yapın dedim mi? vefk yazıp,tılsım çizdim mi?
dediğinde cevaplar ne olur merak ederim.
Allah sorduğunda:Gönderdiğim peygamber size bunları mı öğretti?indirdiğim kitapta bunlar var mıydı? dediğinde cevaplar nice olur?
ha cevap,şu hoca böyle dedi,bu kitaplarda bunlar yazılmış,birileri hadis kitaplarında şöyle demiş,böyle fetva vermiş denilecekse bir şeyleri ciddi ciddi gözden geçirmek gerek.
ve her zaman derim.Haram helali geçtim ah bir de işe yarasa en azından dünyada geçici olarak birileri mutlu olur. e o da yok.
yaz bi tılsım dünya boyun eğsin!
yaz bir vefk bahtın açılsın!
cinler hastalıklara çare bulsun,defineler altınlar gelsin,herkes herkesi aşık etsin...covide çare bulunsaydı ya? aidse kansere bir vefk yazılsa ya hey gidinin hey...
ramazanda mescidi aksaya yapılan hainliği görmediniz mi? havvasın,büyünün anavatanı o bölgelerdir.haydi durdursunlar bir avuç imansızı nerdee
bu iş öyle yerlere gidiyor ki depremi durduranlar,azrail in elinden ölü canları kurtaranlar,şefaat vaadinde bulunanlar vs vs..
Allah ın intikamı şediddir.Ve vaadi gerçek olacak.Nurunu tamamlayacaktır.
''Andolsun cehennemi cinler ve insanlarla dolduracağım''
Her şeyin bir yolu var da şirk ve kul hakkı Allah hepimize hidayet versin merhamet etsin...
|
bu arada kötü bir niyetle şuanki soylediklerimi soylemiyorum haddimede değil örnek olsun diye diyorum bi forumda orta yada kimine göre büyük bir topluluğn mürşidi üye oluyor ve havas ilmini öğrenemye çalışıyor yaşadıklarını anlatıyor ki zaten artık enerjisi yüksek oluşundanmıdır nedir acaipliklere vakıf oluyor bir kısmı anlatıyor yani şu algıdan çıkalım tasafuv ilmine vakif bir mürşid havas bilir değil 2 si ayrı dallar ama batini ilim dallarıdır kökü allah gövdesi peygamberlerdir elbette ve nasip meselesidir genelikle
ve bilmukabele site kuralları kısıtlamasa gerçek hayatada sohbet etmek çay içerek bende isterim