Alıntı:
Asdasd123 Nickli Üyeden Alıntı
Beyfendi ettim zaten çok kötü birisiydin Allah affetsin Ramazan’da bile alkol alırdım inancım yoktu ama bi anda hayatım bi tuhaf oldu. Aklım basıma geldi tövbe ettim namaza başladım. Şimdi namaz kılamıyorum nasr suresi okuyunca titriyorum gece uyuyamıyorum, sabah ezanından sonra uyuyorum kalkınca da yorgun oluyorum kendi kendine sırtım terliyor daha bir sürü şey
Tabiki de hocam hemde hiç bişey yapamazlar Allah’ın izni ile ve suda var sürekli ağlama hissi geliyor tövbe ederken dua ederken durduramıyorum kendimi ve namaz kılarken ağırlık oluyor ayrıca sürekli kafam baska şeylere dalıyor namaz kılarken bile. Ağlama hissi durduk yerede geliyor
|
anlatıkların musallat belirtisi def etmek sonra tovbe edip isiğfar ve kurana sünnete uygun bir hayat yaşayarak devam etmek lazım
Alıntı:
Neden oluyor sizce bu ?
İnşallah yapıcam hocam gece uyuyamamamın sebebi mahlukatların sabahı olmasından mı kaynaklı. Evrende bizde gece iken onlarda sabah onlarda sabah iken bizde gece olması mı ?
|
piskoljik bir durum olma ihtimali olsada bana musallatı andırıyor
yani sen verdiğim dediğim şeyleri uygula boş vaktin varsa gün icinde psikologa güderek uzman yardımını da al
Alıntı:
O dostunu çoktan kaybetti Allah’ın izni ile yaptığım herşey için ettim tövbe mi allahım inşallah kabul eder. Ve bakım sonucu da kötü çıktı işin garip durumu benim
|
tovbeyi günlük virdine eklemelisin tövbe Estağfirullah el azim
Alıntı:
Rüyamda bişey görmüyorum hatırlamıyorum da ne gördüğümü zamanım sadece geçiyor ve gecen zamanı hatırlamıyorum ne yaptığımı ne ettiğimi
|
unutkanlığın bildiğim 2 sebei var
1- zahiri hastalık yani b12 eksikliği falan gidip kan testi verip vitaminlerine baktır
2-batini hastalık musallatan kaynaklı olabiliyor yukarda dediklerimle inşallah durum ya düzelir yada hafifler