Alıntı:
roze Nickli Üyeden Alıntı
Babam kaynanasina bakiyor. Kendi anne babasına gelmisti babasi ve kaynanasi kardeş annem başta her iki tarafa bakıyordu yaşlılar anlasamayinca dedem ninem teyzeme gitti.. kuzenim oğluyla hastanede benle annem hiç oraya uğramadık anneannem gidip çocuklara bakiyor ne yapıyorlar diye. Bizim aile hastalıkta sağlıkta birbirlerine destekler. Kaynanam ailesi öyle değiller yuva bozan cinstenler kaynana oğlun küfür ediyor erkektir edecek bu kadından ne hayır beklicem. Uzerimde elbise yok kalkıyor aileme şikayet ediyor kizlarima elbise almamış. Ailesini sokağa atsin demiyorum ben onlara kötülük yapmadım onlar bana 1 tekme atıyor eşim bana 10 tekme atıyor. Abi gel kapımızı cal yabancısın babam annem dedem ninem hepsi senle sohbete başlar derdine ortak olurlar. Kaynanam ailesi öyle değiller. Psikolojim bozuldu aralarında bebeğimi kaybettim bana bakmak yerine kızlarını yolladı ev temizliğine giristik ben lousaydim kimse gelmeseydi bana..kaynana evinde destek olmadı 6 gün geçen sene bugündü ben ailemdeyim eve geçene kadar kızıyla beraber bizim eve gecmis dedikodumu yapıp oğlunu doldurup birbirimize girdik. 6 ay önce evime gittim benim evime gelip biz sana yemek verdik diyor eşimin ailesine gidip ne yapicam yeterince çirkinlik yaptılar utanmadan bana ve aileme iftira ve yalan atıyorlar..
|
ben bir vakia yi paylastim,kimsenin aile durumunu sorusturma inceleme dedikodusunu paylasmak icin yazmadim,her zaman insanlar kaderinin yazdiklarimi yaşar...
İmamı Şafi ra.
|