Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Dua ederken araya cinlimi sokuyorsun ?
Iradeye müdalemi var ?
Senin kazandigin haram para seni baglar, benden alisveris yaparken o para beni baglamaz, bana ödeme yaparken haramligi bana gecmez? Haram virusmu gececek ?
|
dua yani ne demek
bol bol zikir cekip sonra dilegini soylemekde dua denebilir
sadece niyetlenip bir ise baslamayada dua denebilir
enerji yüksek ligi dua ettiginde cinler müdahale edebiliyor olumlu olumsuz
ihlasla ettiginde dahi olabiliyor burdaki cinlerin de bir dunyasi ve sebepler dairesi ni unutmamak gerek nede olsa onlarin cogu vesvese verme iznine sahip ne kadari kendine zarar versede kendilerine faide vermesi icinde mumin kardesine yardim etmeye calisan cinlerde var bunu insan iliskileri ile kiyasla kafirle ticaret ettin ama bu dinen caiz olmayan bir is misal fuhuş la alakalıbu caiz degil kafirle baska is yaptin sadece ticaret elma satin aldin burasi caiz
muminle bir is yaptin fuhusu onerirsen kesinlikle yanasmaz elma ticareti onerirsen kabul eder durum budur network iletisim enerji frekanslar boyle sebebleri yaratanda hak dir en guzel sekilde onu rizasini kazanmaya calisip amel edelim diye
Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Bu mantikls memleketde harama bulasmayan parami kaldi ?
Para banka siztemi üzerinden dolasiyor ? Paranin kendisi zaten haram icinde dolasiyor ,
Bu kafayla vefk yaptiranin rizki sifira inmesi lazim,
Biraz mantik ve akil lütfen
|
kredi faiz yemeyen nerdeyse kimse kalmamis lakin tövbe eden zorunda kalan ve elinde geldigince uzak duran kullansada istigfar edip azaltmaya calisanlar olabildigi gibi maneviyati sifira indirgemez en onemli sey niyettir ne cin ne melek ne insan enerji ve yer gok allahin elinde sen kalbinde iyi bir niyetle ki kotu bir niyetle mi uyaniklikmi ihtiyaç kaldigin icinmi kullandigini hak cok iyi bilir bu takdirde zaten tum alem olağanüstü şekilde dönüyor nasilki ac kalinca alkol donuz eti yemek olmeycek kadar caiz helal ise gunumuzde de bu durum gecerli kalpinden gecene dikkat etmek gerek