Alıntı:
Sercan89 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum arkadaslar ben havas ilmi ile ugrasmiyorum ama çocuklugumdan beri ummu subyan vs gibi musallatlarla ugrastigim icin az bucuk kalp gozum aciktir ayan beyan cok gormuslugum vardir cinleri iyisinide kotusunude soruma gelicek olursak dun gece 41 eyetel kursi okudum her okuma bittiğinde 7 defa vela yeuduhü kismini tekrarlardim ve oyle yattim gecede uyurken ruya degildi birden zihnimde kopek sesi duydum ve sonra ruhum bedenden ayrilir hissiyati ile gitti geldi ruhum daha sonra bi ses duydum tam cozemedim acaba yalnis birseymi yaptim tam olarak bana ne oldu duayi yapmaktaki amacim borclarimdan kurtulmak idi elimi açtım yarabbi ayetin buyuklugune sigindim derdimde şifa olsun diye baslamistim
|
Sorularla başlayalım
1. Hala göz perden açıkmı?
2. Üzerinde musallatın olmadığına eminmisin?
3. Ayetel Kursi harici virdin varmı?
Sebepleri sayalım
Zamanında hüddam ile kurtuldum diyosun sana demedimi şunları yapma şunu yap,
Açık olan goz perdeni kapatabilirdi neden kapatmadı yada kapattı sen okumalarla gerimi açtın,
Tahminim senin su an musallatın var cevrende geziyolar tam musallat olamıyorlar ayetel kürsi korur ama açık arıyorlar köpek sesi vs hiç iyi değil rahatsız olurlar açık tehdit ediliyosun diyelim sen okumaları kes ne okuyorsan
sadece günluk tahassun koruması yap sağlam ilim ehli biri lazım @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocalıksın sen etiket koydum o bakar