Alıntı:
huzu Nickli Üyeden Alıntı
bu terkip harika tek kelimeyle müthiş
ilk gün rüyamda direkt bana sülük gibi yapışmış sırtıma binmiş 4 kişiyi görmüştüm
yıldızımı düşürüp sırtımda yük olan yakınımdaki bir kişi resmen dağıldı ve gidiyor uzaklaşıyor hemde kendim hiçbirşey yapmama gerek kalmadan daha şimdiden üstümdeki ağırlığı da hafifledi daha ilk gün vurduydu zaten
Diğer üçü uzakta ama beni basıyorlar resmen kim olduklarını net bir şekilde gördüm
bunlardan haberim yoktu saf saf duruyormuşum
(anladığım kadarıyla bu yıldız düşüklüğünde etrafınızda size sülük gibi yapışmış size iyilik beslemeyen yada kendi kul hakkınıza girdiğiniz insanlar olursa resmen sülük gibi sizi emiyorlar şu anda biraz onu yaşıyorum)
3 gün boyunca 1 saat bile uyusam yardım geldiğini (rüyamda sorun ve sıkıntı yaratan insanları görerek) hissettim soruna direkt odaklanıp ayete sığındığım için resmen ertesi günü okumaya başladım gün içinde ister abdestli ister abdestsiz bu ayeti tekrarlayıp duruyorum Allah nazardan saklasın
hatta bugün gün içinde olacak birtakım bela olaylar dün gece rüyamda gördüm ve çıkmaya başladıkça hazır bir şekilde savurdum. (Mübarek ramazan nedeniyle bu şeytanlar bağlı biraz ondan da yol katediyor olabilirim Allah bu şeytanları uzak etsin rahmetini esirgemesin cidden çok lazım)
uyumadan öncede Hud suresi 11 sure 11 ayet çok seviyorum onu tekrarlayarak yada nufaisden dinleyerek uykuya geçmeye çalışıyorum
Ancak o açılmayı görürken üstüme ağırlık geldi düz kuran okuyarak açmaya çalışıyorum ama sadaka versem çok iyi olacak
YA Rafiu esmasını yıldız saatlerinde sadece güneş saatinde 351 okuyorum kesinlikle bırakmaya niyetim yok zira sokakta insanların bana yardım etme isteği yada denk geliş diyelim gerçekten mutlu edici birkaç olay yaşadım o yüzden Allah CC yardımıyla Ya Rafiu esmasını hiç bırakmaya niyetim yok hiç hemde
Yıldız yükseltirken aynı zamanda soydan gelen uğursuzluklarda çok etkiliyor zürriyet tövbesi ve geçmişlerin adına zekat vermek masadaki diğer konular bunlarıda devreye sokacağım Allah izin verirse
ayrıca kalp gözü fena olmayan bir dostum geçen ay enerjiin düşüyor yıldızın çok düşük demişti ilerleyen günlerde yeniden bir test yaptıracam kendisine bakalım olumlu birşey diyecek mi
Şimdi 16641 Ya Latif Esmasına başlıycam ramazan dolabildiği kadar dolsun inş.
Haftaya kadar gün içinde tekrarlayarak buruc 9 adetsiz okuyarak geçirmeyi düşünüyorum hafta ortası tekrar 3304 adet yüklenecem
Allah bu mübarek günlerde de dertlilere deva hastalarımıza şifa versin hayırlar fetholsun şerlerde defolsun
Selametle
|
Tecrübenizi paylaştığınız içim teşekkür ederim, keşke rüyadalarınızdan bahsetmeseydiniz sırrın boulmaması açısından.Allah daim etsin inşallah