Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kısas hakkını sizde bahsetmişdiniz bilakis
büyücülere yapılan karşı işlemde sizinkinden alıntı
ki ben bu yazıyı yazmadan once arkadaş zaten sitede bulduğu bir kitapdaki irsali hatif hakkında yorum yazmışdı yani ben bilmediği şeyleri soylemedim ki ne olduğunu net anlasın diye tanımlama yaptım
ve mesajlarımnı okuduğunuza emin misiniz?
1-dinimizce kısasın hak olduğunu lakin bunun hükmün verebilcek kişiyi bulamaycağını soyledim kendini boş yere yormasın diye?
2-ben brine yaparsa delirtebiiceğini bildiği şeyi tanımladım fark etsin diye yapamk istediği şeyden korkutmak değil delirtmek olduğunu anlasın diye
3- istedese başarı ihtimalini düşüklüğünü
4-bilakis kendin ikandırmasın diye o sitede buluğu yoruma binen genelikle bu tertiplerin eksikliği ni
5-kendisine çok daha fazla zarar verebiliceğini
6ve kendisine yapıldığını iddia eddiği için daha uzmansal desteğine yoneltip yinede tatmin olamzsa diyede iyi bir niyetle hacet tertipleriyle derdine deva aramasını onerdim gerçekten
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"kimi nereye yönlendiriyorsunuz,adam carpilip felc olacak, bunun vebalini ikiniz bir mi cekeceksiniz yoksa ayri ayri mi? biri kısas hakki dogar diyor sen şeriatmisin bu karari veriyorsun, "
yazdıklarımı gerçekten okuyormusunuz yoksa bir kısmını görüp laf mı soyluyorsunuz neresi yanlış dediklerimin?
kısa ÖZET:irsali hatif yapma uzman desteği alıp bu derten kurtul ve çok ısrar edersen bunu yapan kişin varlıklarına el koysun o uzmanlar dedim...
buda bu konuyu açmadan onceki yazdığı yorumun linki..... bilmediği birşeyi analtıp yardımcı olmadım ikna edip doğru olana nasihat ettim korkutarak ve güzellikle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
her seyi ters anliyorsun ben buyücuye cin gonderiyoruz dedim mi hic? cin gonderince büyücuden ne farkimiz kalir? bak ben hep ne diyorum iyi dinle "" büyü iptal edilip büyucuye iade edilir""
""'BÜYÜ İPTAL EDİLİP""" şimdi bir daha kafanda yorumla düşun anlarsin ne dedigimi...
irsali hatif icin uzman destegini nereden alacak bunuda söyle...
yine soyluyorum bir kisinin ifadesi ile kısas hakkina nasil karar veriyorsun?
şeriatin kadisi bile kisas vermek icin en az 20 kisiyi dinler,sen bu ksrari nadil veriyorsun?
Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Buda bir nevi büyüye girmiyor mu imas hocam dinden çıkmaya sebeb olmuyormu çarpılmasıni geçtim sonuçta bize büyü yapan cin musallat edip istediğini yaptırıyor bu işlemde de büyü yaptırana varlık gönderiliyor farkı nedir benim pek bilgim yok ama mantık olarak bana günahı ve vebali aynı ölçüde gibi geliyor
|
büyü yaptirana buyü ile cevap vermek