Alıntı:
celebry Nickli Üyeden Alıntı
Hocam zaten geçmişim olan birine karşı nasıl platonik olabilirim ki platonik olmalık bir durum yok. Ayrıca zaten spora gidiyorum vücut geliştirme konusunda yeterli düzeydeydim. Giyime kuşama önem veririm güzel de bütçe ayırırım. Keşke kendimi anlatabilsem konu bu değil.
Hocam zaten geçmişim olan birine karşı nasıl platonik olabilirim ki platonik olmalık bir durum yok. Ayrıca zaten spora gidiyorum vücut geliştirme konusunda yeterli düzeydeydim. Giyime kuşama önem veririm güzel de bütçe ayırırım. Keşke kendimi anlatabilsem konu bu değil.
|
Abla tavsiyesi dünya fani Allah tan başka gidilecek bir yerde yok görücü usulü evlendim aklımda eşim var ama kalbim buz gibi ona karşı yaptıklarından dolayı kalbim gitmiyor hamile halimle baba evindeyim.. Yusuf zuleyhanin hikayesini biliyorsundur Züleyha sonunda Allah aşkını buluyor gençleşiyor Allahı bulmuşken Yusufu bir kenara koyuyor.. Nefsinin aşkını bir kenara bırak.. eskiden güzel bir yolu varmış annesi kizinca senle konuşmayı bırakmış suanki halinden bahsediyorsun birçok erkek arkadaşı var partiler veriyor annesi buna musade ediyor gul bahçesinde gül olmayı bırakmış. Sen onda neyi arıyorsun çoktan değişmiş.. madem ilgisini çekmek istiyorsun gittiği yerlere bir gül ve bir not gönder hadislerle yada Allaha yonelmesi icin tavsiyeler dua et Allaha tekrar Allaha donsun diye..