Alıntı:
celebry Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu kızla ben aynı mahalledeyim. Ortak arkadaşlarımız var. Kızın benimle arasına mesafe koymasının altında yatan sebep benden hoşlanmaması değil yakın dönemde babasını kaybetti annesi de o dönemlerde korkuyordu kızın üstüne titriyordu. Birkaç sene geçtikten sonra bu durumları normal karşılamaya başladı. Sizleri de anlıyorum. Hayrı ve hayırlı olanı insanın alnına görünmez yazıyla yazan Rabb'ime hamdü senalar olsun. Ama keşke içimdeki hissiyatı kelimelere dökebilsem de ahvalimi anlatabilsem Allah'a çokça tefekkürde bulunmaktan geri durmuyorum lakin bir hiçim Allah bu hiç kulunu kara sevdayla imtihan ediyor. Bu durumları hayırlısıyla çözüme kavuşturmak istiyorum.
Bazen ahvalini anlatırken karşısındaki büyüğünden aldığı tavsiyelerle aşkla sabırla ve Allah'a teslimiyetle gönlünü ve aklını çay gibi demlemek istiyor insan. Allah senden razı olsun abi.
Varlığına karşı yokluğumun hiçliğimin kahinatta kum tanesi kadar değeri yokken beni imtihanına layık gören Rabb'ime sonsuz şükürler olsun. Allah'a isyan etmek haddim değildir biz sadece ona şükretmek ve onu çokça anmakla mükellefiz. Size karşı da haddim değildir ama havas ilimleriyle kara sevda için yapılabilen birtakım uygulamalar olduğunu duydum. Hatta bu konunun altına @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam yardımcı olabileceğini söyledi ondan Allah razı olsun. Sizce bu konuda yapılacak olan uygulamaların sakıncası var mıdır kıymetli hocam ?
|
Allah cümlemizden razı olsun abim rabbim yar ve yardımcımiz olsun inşallah 🤲