Alıntı:
sancaktepe Nickli Üyeden Alıntı
sonradan falan değil gayette doğuştan doğuştan doğuştan neye kime ters geliyorsa gelsin do ğuş tan.
Allah razı olsun 50 mesaja ulaşmadığımdan özel mesaj atamıyormuşum. tavsiyelerinizi beklerim hocam.
|
Allah senden de razı olsun Doğuştan demişsin Ya bu kesin değil yani doğar doğmaz böyleydim diyemez kimse ama şu denilebilir kendimi bildim bileli..
yani küçüklükten beri atıyorum 4-5 yaşlarındaydın ve daha yeni yeni bir şeylerin farkındaydın ve doğuştan olduğunu düşündün herkes bu şekilde ilerliyor
Benim bu konuda tavsiyem ne olur söyliyim ben bunun çok ciddi bir imtihan olduğunu düşünüyorum hatta öyle ki bu sanki böyle ölüm acısıyla kapışır gibi bir şey çünkü aa gidiyim tedavi olayım kurtulayım işte atıyorum bir seyahate çıkayım kafam dağılsın ilaç kullanayım geçsin gibi bir şey değil bu yani her an seninle var olan ve var olacak bir şey uyusanda seninle birlikte hatta rüyalarında uyansanda seninle birlikte ve içinde
Bir yasak var mı var helak olmuş bir kavim var mı var ama akıllarda bir diğer soru bunu bana Allah verdi madem bu kadar lanetli bir şey neden verdi ve ben ne yapıcam? Kardeşim Öncelik olarak imtihan olduğunu kabul etmek gerek ikinci mevzu da her an insan dini duygularıyla yaşamıyor yani ben de farkındayım ki ahir zamandayız ve insanın dikkatini dağıtacak çok şey var ortada bunlardan biri de sevmek sevilmek ikili ilişkiler bak ben bu noktada birini sevip aşık olmana karşı çıkmıyorum çünkü aşk yada sevgiye hürmetim var fakat şehvet ve cinsellik olaya dahil olduğu anda o masumane duyguların hiçbirinin bir hükmü kalmıyor zaten bize anlatılanlarda sevgi yada aşkla alakalı negatif bir şey söylenmemiş fakat cinsellik mevzu olunca kadınlar dururken erkeklerle beraber oldular diye bir ayet vardı yanlış hatırlamıyorsam bu durumda bedeni haramdan korumanın önemi vurgulanıyor yani yapılması gereken çok açık
Bazı duyguları hisleri dürtüleri içinde saklaman gerek bastırman ve yapmaman gerek ama kimse kalbine karışmıyor birini sevip aşık olabilirsin bunlarda birer duygudur icraate döküldüğü vakit bazı şeyler günah olur
Umarım seni kırmadan bir şeyleri açıklayabilmişimdir bu arada yalnız değilsin bununla mücadele eden etmeye çalışan çok fazla insan var fakat senin çokta güzel bir farkın var içinde bunun için bir yol bulmaya çalışıyorsun Allahtan korkuyorsun ve çözümler arıyosun bunun mükafatının çok olacağını düşünüyorum ben o yüzden içindeki korkuyu da kaygıyıda diri tut bu sana imtihan da olduğunu hatırlatır