birde başladığım noktayı söyleyim ona göre ölçün
evvelden üzerime 70 den fazla uygulama yapılmıştı bunlar temizlenmişti.Ama son süreçte farklı adetlerde tarafıma yedirilerek uzaktan vs uygulamalara maruz kaldım mezar toprağı ölü toğrağı ve bağırsakla farklı kişilerden, malıma çökmek kadından ayırmak ve işlerimi batırmak için vs durumum berbattı arkadaşlar tutmaz diye birşey yok hepsi tuttu mallar gitti kadın gitti öleyim diye yalvardım bi ölmedik Rabbim izin vermedi, hepsi bir şekilde temizlendi gönderildi ufak tefek olanlarda varsa artık şu anda kaldırabilecek gücümde yok. Hocamda zaten artık namazını kıl orucunu tut kuran oku dua et benim başka yapacağım birşey kalmadı diyor. El mecbur uyuyorum. Ölmek bile lütuf o pislikleri yaşarken.
Allah belasını versin bu şeytana tapan kötülüğüyapan insanları azabı semum nedir onu bile yaşadık ve cehennem gerçekten lüzumsuz değil cennette kolay değil şimdilik gün onların günü gibi mahvediyolar ortalığı sığınacak tek yerimiz Allah.
tek derdimin bu pislikleri aşıp nasip yıldız açma noktasına gelmek bile Rabbime sonsuz hamd sebebi.Yüzlerce ayetel kürsü okuyorum felaklar naslar açmıyordu ama bir ayet terkibi anahtar gibi oldu bilemiyorsun uğraşmak aramak gerekiyor. Mezarlıkların % 90 bu yüzden ölenlerle dolu diyen olursa inanırım anlayabileceğim inanabileceiğim birşey artık
|