Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş tavsiyesiyle dinlenen müzik kendin keşfettiğin gibi olmaz,dileriz ki aradığını bulursun şuraya bi bak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Alıntı:
www13 Nickli Üyeden Alıntı
Salavat çektiğin sürece melekler senin için rahmet ve bağışlanma dilerler Allah’tan bildiğim kadarıyla. Bu yüzden kendimden örnek vermek gerekirse istiğfardan ziyade salavata yöneliyorum amma velakin istiğfarı da mutlaka yapmayı ihmal etmemeni öneririm bende yapıyorum. Mesela sabah akşam 25 veyahutta 27 kere okunan şu istiğfarı öneririm:
“Estağfirullâh el-azîm ellezî lâ ilâhe illâ hüverrahmânurrahîm elhayyul kayyûm ellezi lâ yemûtu ve etûbu ileyhi, rabbiğ firli.”
Kalan vaktinde de Salavat öneririm. Salavatın benim en çok hoşuma giden fazileti Allah’ın o kuluna rahmet, merhamet etmesidir. 1 salavat ile 10 rahmet alırsın ki günde 100 salavat demek Allah’ın sana 1000 kere rahmet nazarıyla bakması ve rahmet etmesi demektir. Buda fevkalade şekilde hayatını düzene koyar diye düşünüyorum. Bunun yanında eğer elin darsa salavat, sadaka yerine de geçebilir. Daha birçok havası var… En çok yaptığım ibadet o ayrıca Allah ve Resulünün sana daha yakın olmasını da sağlar…
|
Allah razı olsun kardeşim