Alıntı:
sansli2706 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar değerli üstatlarım , hocalarım ve diğer üye kardeşlerim. Yapılan bir işlem yada çalışma sadece bir amaç için mi yapılır etki eder yoksa içinde birden fazla soruna çare ola bilecek çalışma yapıla bilirmi ?
Örnegin : rızk için bir çalışma yaptırmak isterken buna dahil olarak koruma da yaptırılmak isteniyorsa olmaz, yapılan işlem sonuç vermezmi? Bi çok yerde duymuştum şu ayaet. şu esma yada vefk yazdırıp üstünde taşıyana binlerce derde derman var saymakla bitmiyor. Olabilyorsa bana rızk, koruma ve şirinlik de cok etkili bir çalısma tavsiye edebilirmisiniz ? hepiniz den şimdiden ALLAH razı olsun, teşekkürler
|
yapılır ama usulu var pozitif şeyler pozitif şeylerle uyum içinde olcak şekilde negatif ise negatif şeylerle buda ilim sahibinin yapabiliceği birşey misal
rızık ve korunma beraber yapılabilir tek vefkte fakat celp rızık korunma davet vs boyle çorba olmuyor benim bildiğim
lakin bir korunma yapıp 2nci korunma metodu da eklenebiliyor birnevi kod yazmaya benziyor ama adamına göre etki eder