Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
hocam benim niyetim maneviyatımı arttırmak sebebini bilmiyorum ama azıcık özen göstersem etki etmeye başlıyor ciddi anlamda bir adım atarsam karşılığını alıcağımı bildiğim için yüksek bir zikir düşünüyorum
aklımda şöyle birşey oluşturdum başlasam başlamadam arada kaldım
gece virdi
41 yunus as duası
salavat132
estağfirullah1000
tevhid1000
besmele1000
subhan allah1000
ihlas1000
fatiha45
elif lam mim71
virdi ismi azam 71
salavat132
ayetel kürsi 41
41 yunus as duası
yatmadan önce
sünnete uygun felak nas ihlas
21 yunus as duası
tevhid1000
besmele21
15 ihlas
7yunus as duası
ahiyyen şerahiyyen41
fatiha1
felak 3
nas3
ihlas3
felak nas 7
tahassun7
ayetel kürsi 7
her namaz sonrası
virdi ismi azam:
|
Çorbaya tuzun yanında şeker atarsan tadından lezzet alamazsın bir kaşık da soğursun. Mesele ordan bir parça burdan bir parça alayım değil sadelik ve ihlas önemli. Bana kalsa sadece istiğfar ve Tevhid çeksen bunların yerine daha da manevi olarak ilerlersin. Çok gereksiz bir liste olmuş yani önüne kendin taş koyuyorsun Ahiyyen Şerahiyyen zikrinden beklentin nedir ki bu zikri icazetli okuyan bile sayılı dünyada, açtığı kapının haddi hesabı yok. Ben bu zikri saatlerce çekerim zevk alırım katkısı çok bana diye düşünürsün ama aslında bu ruhun hazzı değil nefsin hazzıdır nefs bile bari zikir çekiyorsan benim istediğimi çek diyebiliyor. Her şeyin sırrı La ilahe illallah Muhammeden rasulullah. Alemlerin hükmüde, şeklide bu cümleden ibarettir. Hakikat-i Muhammediye tüm peygamberlerin, varlıkların hatta Allah'ın dahi aynasıdır. Bu liste yerine salavat istiğfar ve Tevhid üzerine yoğunlaş tavsiyem.