Alıntı:
Elifhan Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun Can abim.Istisareye yatarim lakin şahısları hiç tanımıyorum. Profesörlerimizin kaldırıldığı şuraya para bırak vs.. kişilerden örnek vereyim sen anlayıver.Allahima duamizi ediyorum namazlarimizin ardindan.Ben cabucak oluversin istiyorum çünkü durumu iyiye gitmiyor.Rabbim razı gelsin Hayırlı sahurlarimiz olsun
|
Önce istihareye yat dinle beni,senin istediğin gibi ilerlemeyecek..
Yüzlerce derde kulak misafiri olduk bakımlarda,dermanını bilmediğin dert sadece ağırlık yapar..
Perşembe sabahları sünnet ile farz arasında 100 kere Ya Semi zikredene karşısında konuşanlardan doğruyu işiteceğine dair bi havas talim etmiş idik.. Çok acelen varsa sen var her sabah bu söylenilen vakitte yapıver Allah verirse verir,ha aman kimseyede ben esma zikrediyorum şimdi öğrenicem herşeyi gibi bi kelam etme
kimseye bahsetme,ömür boyu işine yarayabilir bu havas
karşındaki illa doğruyu söyleyecek diye bişey yok,ağzından kalbinde sakladıklarıda patır patır dökülebilir.. sadece izle gözlemle ama dediğim gibi istihareye yatmadıkça bi kıymeti yok..
eğer sende dert çözme istidadı varsa dermanını bilmediğimiz çok müşkül durumlar var aktarayım ? ha yok ben ne bileyim diyorsan önce istihareye yatta işini garantiye al sonra keyifli keyifli sırıtırsın ömür boyu arkadaş ortamlarında